Tickets

Camille

zondag 31/07

Het gebeurt niet vaak dat er een nieuwe artiest(e) opstaat waarvan iedereen onmiddellijk overtuigd is: die gaat het maken! Een eer die de Westvlaamse CAMILLE wel te beurt valt; de makers van #LikeMe gaven haar eerst een hoofdrol in hun serie, Regi vroeg haar om op één van zijn singles te zingen en niet lang daarna nam Niels William haar onder zijn vleugels en tekende ze een platencontract bij CNR Records.

De eerste single van CAMILLE is in één woord Vuurwerk! Het is een knaller van een plaat en is ondertussen 1,6 miljoen bekeken! CAMILLE blijft niet bij de pakken zitten en zal als jongste Vlaamse solo-artiest in 2022 de Lotto Arena vullen om haar gloednieuwe en eerste album ‘Vuurwerk’ voor te stellen!

Ze is niet meer weg te denken van de radio en de TV. Ze heeft dan ook een breed publiek, van jong tot oud iedereen zingt en danst mee op haar muziek! In 2022 won ze het tweede seizoen van The Masked Singer. Als Miss Poes kregen we een heel andere kijk op haar talent, en wat voor een talent!

Check it out