Tickets

Regi

zondag 31/07

REGI heeft altijd een grote muzikale liefde voor hits. Vanaf zijn muzikale start in 1996 met “La Vache” is het enkel in een indrukwekkende stijgende lijn gegaan. Dit hitteller die nu staat op 18 keer een top 10 Ultratop Singles Chart als Regi en meer dan 40 keer met Milk Inc. Reken daar een dozijn #1 album charts in beide formaties en het is duidelijk dat bij elke release de lat zeer hoog wordt gelegd. Maar REGI weet keer op keer die verwachtingen overtuigend in te lossen.

De voorbije jaren staat hij  steeds garant voor één van de zomerhits, met o.a. “Ellie” of “Summer Life”. De vraag om aan de 2020  editie van “Liefde Voor Muziek” deel te nemen was dan ook geen grote verrassing. België kent nu eenmaal bitter weinig artiesten met dit indrukwekkend ‘track record’.

Uit “Liefde Voor Muziek” is al meteen een nieuwe zomerhit ontstaan; misschien wel de grootste zomerhit ooit: “Kom Wat Dichterbij”, een cover van Gene Thomas. Een primeur voor Regi aangezien dit de allereerste Nederlandstalige song ooit is. Maar wat voor een knaller! Maar de overige muzikale resultaten uit deze TV-reeks, en het feit dat Regi met een divers muziekteam de voorbije maanden enkel hitsingles aan het (bij)schrijven was, maakte de beslissing van een artiestenalbum ontzettend eenvoudig. “Vergeet De Tijd”, het nieuwe studio album van Regi doet ook wat de titel zelf aangeeft. Het is een rariteit in deze drukke tijden dat je je volledig kan verliezen in een gans album vol ‘grote’ popsongs met gegarandeerd uren muziekplezier.

Check it out