Natalia, Metejoor, Cleymans & Van Geel en Camille vervoegen de affiche

Geen van deze artiesten heeft een introductie nodig. Het beste wat ons land op popgebied te bieden heeft, de nieuwe en de (iets) oudere garde. Wie nog overtuigd moest worden: de eerste editie van het Vlinvestival wordt er one to remember.


De ster van zowel Metejoor als Camille steeg naar ongekende hoogtes in 2021 en 2022. Het debuutalbum van Metejoor was een schot in de roos en hij ging dit jaar naar huis met niet een, niet twee, maar drie MIA’s in de categorieën Doorbraak, Nederlandstalig en Solo man.


Camille gooide hoge ogen als actrice in de Ketnetserie #LikeMe, het VTM-programma Liefde Voor Muziek en haar album Vuurwerk bereikte nummer 1 in de Ultratop. Samen met die andere Vlinvesta-act Regi blikte ze de hit Vergeet de tijd in.


Natalia is al sinds 2003 de leading lady van de Vlaamse pop. Denk oneindig veel energie, een stevige brok soul met roots in de Kempen. Dat kan énkel goedkomen.


Cleymans & Van Geel brengen Nederlandstalige pop van topniveau. Ook zij maakten een zeer gesmaakte doortocht in Liefde voor Muziek op VTM. Dat belooft voor het Vlinvestival.  
Tickets koop je hier via de site. Klik bovenaan op tickets en we zien elkaar op 30 en 31 juli.